Ilmainen pikavippi – Mistä vippi ilman korkoa tai kuluja?

Kuinka ottaa ilmainen pikavippi ilman puhelinta/tekstiviestiä?

Pikavipit ovat perinteisesti erittäin kalliita lyhyen ajan lainoja. Vuosikorot voivat olla jopa useita tuhansia ja pienistäkin lainasummista joudut maksamaan takaisin suuria summia. Mutta nyt löytyy keino välttää suuret kulut ja kalliit pikavipit ja ottaa pikavippi ilmaiseksi, ilman mitään lainanhaku kuluja, käsittelykuluja tai takaisinmaksukuluja!

Vivus

Vivus.fi tarjoaa ensilainan täysin ilmaiseksi! Maksat takaisin vain lainatun summan. Ensimmäinen laina voi olla jopa 400€. Eli jos lainaat 400€ ilman kuluja, joudut maksamaan takaisin ainoastaan lainasumman, tässä tapauksessa 400€. Pikavipin ottaminen ei voi tämän edullisemmaksi tulla, joten tartu tilaisuuteen ja hae lainaa heti!

Vivus lainaa pikavippejä kaikille 18-vuotiaille, joilla on luottotiedot kunnossa ja ovat Suomen kansalaisia. Lainasummat vaihtelevat 500-600 euron välillä ja takaisinmaksuajan saat valittua joustavasti. Lainapalvelu on auki 08-22 ja tänä aikana lainahakemukset käsitellään erittäin nopeasti ja rahat saat tilillesi vain muutamissa minuuteissa.Mistä aidosti ilmainen pikavippi heti tilille?

Vivus on myös muutenkin halvempi kuin useat muut pikavippi yritykset. Esimerkiksi jos tarkastellaan 200€:n pikalainoja, niin voidaan todeta vivuksen olevan huomattavasti kilpailijoitaan edullisempi. Vivuksella 200€ vippi maksaa sinulle 30€ jos otat 30 vuorokauden laina-ajan. Halvin vastaava kilpailijoilta on Monetilta ja sekin kuitenkin huomattavasti kalliimpi kuin Vivus. Kallein on Easycredit 57€:n kuluillansa. Näiden väliin jäävät esimerkiksi Credit24, Ferratum, Euroloan, OkMoney, Pikavippi.fi, Risicum, Vippi.fi sekä Vippi24.fi – eli lähes kaikkiin alan suurimpiin verrattaessa huomataan, että Vivuksen lainat ovat selkeästi kilpailijoitaan edellä.

Tähän kun yhdistää vielä Vivuksen luotettavuuden ja hakemisen helppouden, on paras pikavippi paikka löytynyt. 10/10 Vivukselle palvelusta, tyylistä, laadusta ja hinnoista.

Kirjoita kommentti