Mistä pikavippi, josta lasku sähköpostiin

Pikavippiä hakiessa on mahdollista saada myös lasku suoraan sähköpostiin. Tämä tarkoittaa ettei paperiversiota tarvita, eikä esimerkiksi kännykällä lähetettävää pikavippiä tarvita. Mitä hyötyä on sitten tällaisessa menettelyssä? Sähköpostiin lähetetty lasku on huomattavasti helpompi käsitellä kuin esimerkiksi paperiversio. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta saada pikavippiä puhelimella tai tekstiviestillä, kannattaa koittaa saada pikalaina lasku sähköpostiin suoraan. Lasku sähköpostiin – vippi menetelmä on suhteellisen uusi tästä huolimatta. Suurin osa vippipalveluista on tarjonnut vain kännykällä hoidettavia vippipalveluita vaikka ovatkin toimineet netissä. Nämä ovat kuitenkin menettäneet suosiotaan, sillä kaikki eivät halua kännykkään laskua, vaan vippiä ilman puhelinta.

Kun pikavippi kuitenkin rahoitusmuotona pitää jatkuvasti paikkaansa erittäin suosittuna, on hyvä että erilaisia keinoja maksaa lasku löytyy ja tulee itseasiassa koko ajan lisää. Vippiyritysten mahdollisuudet tarjota erilaisia rahoitusmuotoja omilla laina-ajoilla ja koroilla ovat nykyään yhä vaikeampia, sillä esimerkiksi Suomessa on käyty paljon kansalaiskeskustelua pikavippien täyskiellosta. Vippi lasku sähköpostiin on silti hyvä keino saada väliaikaista rahoitusta, sillä jos puhelimella tilattu lasku ei kiinnosta, on e-lasku erittäin hyvä vaihtoehto. Pikavippi laskulla sähköpostiin on mahdollista useimmissa firmoissa! Kannattaa tutkia eri vaihtoehtoja ja löytää sitä kautta sopivin paikka, mistä voi hakea laina laskulla sähköpostiin tai pikavippi sähköisesti. Näin vältyt turhilta paperilaskuilta, eikä sinun enää tarvitse kytätä milloin lasku saapuu postilaatikkoosi.

Hae vippi, saa lasku sähköisesti – ei enää paperilaskua!

pikavippi lasku sähköpostiin

Pikalainapalveluissa tarjottavat lainat ovat vuosikoroiltaan suuria, mutta itseasiassa on tärkeämpää kuinka paljon euroissa lainasummat ovat. Näin esimerkiksi sadan euron vippi ilman puhelinta kustantaa parin viikon jälkeen 15 euroa lisää, eli takaisinmaksettavaa kerääntyy 115 euroa. Tämä ei kuitenkaan vaikuta niin älyttömän suurelta summalta. Ehkä suurin syy on se, että laskennallisella vuosikorolla, Euribor- korolla tai pankin omalla viitekorolla, prime-korolla laskettuna vuosikorot ovat järkyttäviä. Pankit jakavat omien kulutusluottojen maksun vuoden ajalle, jolloin taas maksettavat summat ovat isompia ja korot näyttävät jaettuna pienemmiltä. Koska pikavipeissä on korkea vuosikorko mutta itse korkosummat ovat pieniä (korkoa ei makseta vuoden ajalta, vaan korkeintaan kuukauden ajalta, eli 30 päivän ajalta) ihmsiille syntyy helposti väärinkäsitys pikavipeistä ja vippiä hakevasta ihmisestä.

Tarvitsetko pikavippiä ilman puhelinta ja haluat pikavipin nimenomaan laskulla sähköpostiin?

Pikalaina 24 / 7 palveluita ei ole Suomessa enää vaan lainan saaminen on rajoittunut klo 7-23 välille. Tämä johtuu uudesta lakiasetuksesta, joka kieltää pikavippien ottamisen yöaikaan. Baarin jälkeen humalassa otetuista vipeistä on tullut suuri kiistakapula kansan ja päättäjien välillä. Omasta mielestäni on hyvä, että yöaikaan otetut vipit on kielletty. Se helpottaa esimerkiksi väärällä harkinnalla otettujen vippien määrää ja helpottaa esimerkiksi jo lainaa ottaneiden asemaa, sillä uusia lainoja ei tule kännissä otettua. Pikavippiä tarjoaville yrityksille tämä tietysti tarkoittaa asiakaskannan kutistumista, mutta uskon että esimerkiksi vippiä tai lainaa tarjoavan yrityksen toiminnalle tämä ei tuota suurta lovea.

Tärkeämpää on tiedostaa, että kaikki vippiyritykset toimivat täysin lain puitteissa negatiivisesta medianäkyvyydestä huolimatta. Jos pikavippiyritys tekisi jotain laitonta, koko toiminta olisi ollut jo aikoja sitten laissa kiellettyä. Kuitenkin ennemmin mediajulkisuus on ollut paikoin erittäin kielteistä, sillä ihmisille on tullut suuri tarve kritisoida pikalainayritysten toimintaa niiden suurten tuottojen takia. Pikavippi lasku sähköpostiin on oiva tapa tarjota rahoitusta lyhytaikaisesti, ja liikevaihdon kasvaessa erilaiset muodot vippien tarjoamiseen ovat enemmän kuin tervetulleita. Lainatoiminta ja pienlainojen tarjoaminen on kuitenkin pohjimmiltaan vain liiketoimintaa, joten koronkiskonnasta syytetyt vippiyhtiöt saavat helposti uusilla lainanantokeinoilla uusia asiakkaita ja paremman maineen monipuolisina luotonantoyhtiöinä.

Lisää pikavippi/kulutusluotto vaihtoehtoja löydät myös näistä:

Tärkeintä on kuitenkin muistaa maksaa lainat ja karttaa vippikierrettä, jossa lainaa otetaan ja maksetaan entisellä lainalla. Yksi laina kerrallaan, oman maksukyvyn mukaan. Velkakierre on tilanne, johon kukaan ei halua. Et myöskään sinä, joten ole rehellinen itsellesi ja ystävillesi. Jos tarvitset apua esimerkiksi velkakierteen rikkomiseen, kannattaa ottaa yhteyttä velkaneuvontaan. Ota tavoitteistasi kiinni ja muista pitää raha-asiat kunnossa. Pikavippi ei haittaa elämääsi ollenkaan jos muistat pitää kulutuksesi aisoissa verrattuna tuloihisi. Ota rohkeasti yhteyttä tai jätä palautetta, mikäli koet niin haluavasi. Web-tiimimme haluaa palautteen avulla kehittää sivustoja vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

Kirjoita kommentti